Αγγελάκος: «Είναι τελικός ο αγώνας με τον Χολαργό»

Αγγελάκος: «Είναι τελικός ο αγώνας με τον Χολαργό»

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου στάθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού εντός έδρας αγώνα με το Χολαργό.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου, Αλέξανδρος Αγγελάκος, μίλησε για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Χολαργό, τονίζοντας την κρισιμότητα του εν λόγω παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα έγραψε

Είναι τελικός ο αγώνας με τον Χολαργό

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, όπου πιστεύουμε ότι παίξαμε καλά. Αλλά, το σκορ πήγε σε ένα σημείο που δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε και έτσι γνωρίσαμε την ήττα.

Από την άλλη, για ακόμη μία φορά παρουσιάσαμε μία βελτιωμένη εικόνα και με οδηγό αυτό θα πάμε στο επόμενο ματς με τον Χολαργό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Ο Χολαργός είναι μία πολύ καλά δομημένη ομάδα και με ταλέντο στο “ένας εναντίον ενός”, γι’ αυτό θα πρέπει να οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει καλές και δυνατές προπονήσεις. Έτσι, θα πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση και ενέργεια και μέσα από το ομαδικό πνεύμα να παλέψουμε για τη νίκη. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά για ακόμη μία φορά θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, γιατί είναι ο έκτος μας παίκτης και τον χρειαζόμαστε παρά πολύ.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ