Σιγκούνας: «Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με το Λαύριο»

Σιγκούνας: «Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με το Λαύριο»

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου μίλησε για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στο Λαύριο.

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου, Αλέξανδρος Σιγκούνας, μίλησε για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με το Λαύριο, παιχνίδι το οποίο χαρακτήρισε «ζωής ή θανάτου».

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Καλησπέρα φίλοι και φίλες.

Για 15η εβδομάδα θα τα πούμε ξανά μέσα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς ακόμη μία καλή εμφάνιση δε συνδυάστηκε με νίκη. Θεωρώ πως το παλέψαμε πολύ το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ μεγαλώσαμε τα θετικά μας διαστήματα μέσα στο ματς. Όμως, πληρώσαμε ξανά την ολιγωρία μας στα ριμπάουντ, δεχόμενοι 22 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι ο Χάτσερ βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να αυξήσουμε τις ελπίδες μας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως αυτήν τη στιγμή είναι το παρόν, όπου αύριο θα παίξουμε ένα από τα τελευταία μας… χαρτιά στο Λαύριο. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου». Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας αγώνα. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο αλλά τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά είμαστε στο 100%.

Θεωρώ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ, ότι δε μας αξίζει η θέση στην οποία βρισκόμαστε. Κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε σκληρά για κάθε αναμέτρηση παρόλο που δεν αποτυπώνεται στο τελικό σκορ. Αυτό θέλουμε να το πράξουμε από αύριο και έτσι πρέπει να γίνει για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον δύσκολο δρόμο της παραμονής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ