Τουπάν: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Τουπάν: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Αξέλ Τουπάν υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ και εστιάσουν στα παιχνίδια που έρχονται.

Ο Αξέλ Τουπάν έστειλε μήνυμα ανασύνταξης μέσω του blog στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι πρέπει να αφήσουν πίσω πίσω την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ και εστιάσουν στα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Τουπάν:

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά

Καλησπέρα σας!

Ήταν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα για εμάς, όμως, θέλω να πιστεύω πως θα κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα!

Την περασμένη Κυριακή χρειαστήκαμε το εξτρά πεντάλεπτο της παράτασης για να κάμψουμε την αντίσταση του Χολαργού και να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Παρότι δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα και ήμασταν απελπιστικά άστοχοι, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε φτάσαμε στους δύο βαθμούς της νίκης.

Στην συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και μια βαριά ήττα. Είναι δεδομένος πως η Φενέρμπαχτσε είναι εξαιρετική ομάδα και ένα από τα φαβορί για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Το έργο μας, λοιπόν, ήταν δεδομένα δύσκολο. Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν πως εμείς «αγγίξαμε» τα στάνταρ μας. Για την ακρίβεια ήταν από εκείνες της βραδιές που τίποτα δεν μας πήγε καλά.

Όπως στις νίκες, όμως, έτσι και στις ήττες είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Χθες (25/01) ο κόουτς μας έδωσε την ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και σήμερα προετοιμαστήκαμε για την αυριανή (27/01) αναμέτρηση με την Κύμη.

Στον πρώτο γύρο μας είχε δυσκολέψει αρκετά, όμως, είχαμε πάρει το διπλό. Έκτοτε η Κύμη έχει προχωρήσει σε αλλαγές, τόσο στον πάγκο, όσο και στο ρόστερ της. Όμως, εμάς αυτό δεν μας επηρεάζει, γιατί ο στόχος μας ήταν και είναι να φτάσουμε στη νίκη και παράλληλα να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας που θα έρθουν στο ΣΕΦ να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όμορφο θέαμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ