Σερέλης: «Κακή ηττα για το Λαύριο, μας βάζει σε σκέψεις παραμονής»

Σερέλης: «Κακή ηττα για το Λαύριο, μας βάζει σε σκέψεις παραμονής»

Λόγο για κακή ήττα έκανε ο Χρήστος Σερέλης μετά την εντός έδρας από το Ρέθυμνο.

Προβληματισμός στο Λαύριο μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Σερέλης χαρακτήρισε την ήττα αυτή κακή και στη συνέντευξη Τύπου είπε οτι οι παίκτες του δεν κατάλαβαν τρη σπουδαιότητα του ματς.

«Καλησπέρα έκανα μία πολύ κακή ήττα, νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς την σπουδαιότητα του ματς, θεωρούσαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα και ότι το Ρέθυμνο ενδεχομένως να τα είχε παρατήσει από την προηγούμενη ήττα παρόλο ότι προσπαθήσαμε να πείσουμε τα παιδιά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν θα τα παρατήσει το Ρέθυμνο θα παίξει το τελευταίο του χαρτί δυστυχώς δεν τα  καταφέραμε προπονητές, εγώ, οπότε η εικόνα αγώνα στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα.

Φάγαμε 50 πόντους κυνηγήσαμε σε όλο στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι στην ουσία το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο σε όλο την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν τα καταφέραμε κρίθηκε το παιχνίδι στον πόντο αλλά σημασία έχει ότι δεν ήμασταν καλοί και ότι αυτοί η ήττα μας προβληματίζει προφανώς για την συνέχεια του πρωταθλήματος διότι μας βάζει και εμάς για τα καλά στην σκέψη της παραμονής ή όχι.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κουζέλογλου έπαθε ένα διάστρεμμα έχουμε άλλη μία απώλεια το πόσο σοβαρό είναι ακόμα δεν ξέρουμε θα δούμε,  αύριο θα ξέρουμε καλύτερα, ευτυχώς θα έλεγα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά ένα μήνα διακοπή, ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς κάποια στιγμή αυτή τη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ