Τζέφερσον: «Μου αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία»

Τζέφερσον: «Μου αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία»

Ο νέος σέντερ του ΠΑΟΚ, τόνισε σε δηλώσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και την χημεία που υπάρχει.

Ο Τζόντρε Τζέφερον στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στην Basket League, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη επί της ΑΕΚ με 88-79.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 31χρονος σέντερ, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις του στον δικέφαλο του βορρά και τους νέους του συμπαίκτες, τονίζοντας την καλή χημεία που υπάρχει στην ομάδα.

Αρχικά είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ένταση στο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Παίξαμε με ενέργεια και συγκέντρωση, δεν νιώσαμε ποτέ την απειλή τους».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα του ΠΑΟΚ είπε: «Έχω μόλις 5-6 ημέρες στην ομάδα. Μου αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία, πολλούς τρόπους να επιτίθεται αλλά και ακόμη περισσότερους για να σκοράρει. Είτε μέσα από το καλάθι είτε από μακρινή απόσταση. Όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα έκαναν πολύ καλή δουλειά για να προσαρμοστώ.

Δεν με πίεσαν, απλά μου έδωσαν αυτά που χρειαζόμουν από την πρώτη στιγμή. Είναι καλό ότι υπάρχουν πολλές καλές προσωπικότητες. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

Σχετικά την σύγκριση με τον Μορέιρα τόνισε: «Με ενδιαφέρει να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Ο Μορέιρα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο σημείο. Προσωπικά, εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συμβάλλω με τις ικανότητες μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» ενώ όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο είπε: «Ήταν φοβερή και πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γενικώς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με καλωσόρισαν στα social media και τους ευχαριστώ».

Για την συνεργασία με τον Χάτσερ σε σύγκριση με αυτή με τον ΜακΚόλουμ είπε: «Με τον Χάτσερ δεν έχουμε ακόμη όσο χρόνο χρειαζόμαστε στο παρκέ. Έχουμε όμως ως τώρα μια πολύ ωραία συνεργασία. με τον ΜακΚόλουμ είναι διαφορετικό γιατί γνωριζόμαστε χρόνια κι έχουμε μια πολύ καλή φιλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ