Ρενάτα: «Ο καρκίνος; Σαν να περνάω γρίπη, έτσι θα τον νικήσω!»

Ρενάτα: «Ο καρκίνος; Σαν να περνάω γρίπη, έτσι θα τον νικήσω!»

Η φίλαθλος του Πανιωνίου, Ρενάτα, μίλησε για τον αγώνα που δίνει κατά του καρκίνου, το πανό του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ αλλά και τα κυανέρυθρα όνειρά της

Η αγαπημένη φίλη του Πανιώνιου, Ρενάτα, που παρακολούθησε τους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και εισέπραξε αγάπη και στήριξη για τον προσωπικό της Γολγοθά. Μάλιστα συγκίνησε με την δύναμη της ψυχής της σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα των Κυανέρυθρων με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Ρενάτας στα κανάλια του Novasports.

«Αρχικά το παλεύω γιατί είμαι «πάνθηρας». Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου δίπλα μου, που με βοηθάνε πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας»

Για το πανό του ΟΦΗ:«Δεν γνώριζα για το πανό που θα σήκωναν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο. Μου είχαν στείλει κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου που ήταν στο γήπεδο για το πανό, με είχαν ενημερώσει, πριν το δείξει η τηλεόραση. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενα, είχε ένα πάρα πολύ θετικό μήνυμα για την ασθένεια αυτή. Με βοήθησε πολύ ψυχολογικά όλο αυτό»

Για τον Πανιώνιο: «Όσο με πληγώνει, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα θα γινόμουν ομάδα του ΠΟΚ. Εγώ ομάδα του ΠΟΚ δεν είμαι».

Για τις φανέλες που πήρε από τις ομάδες του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Μου την έδωσε ο Κόρμπος και με τιμάει πάρα πολύ αυτό. Μου έδωσαν και τα παιδιά του μπάσκετ μία φανέλα. Αλλά δυστυχώς με πονάει που ηττηθήκαμε και στο δύο ματς…»

Για την κατάσταση της υγείας της: «Αν έχεις καλή ψυχολογία, αυτός είναι ο εχθρός του καρκίνου. Εγώ το περνάω σαν να περνάω γρίπη. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Έτσι σκοπεύω να τον νικήσω και θα τον νικήσω»

Για τα όνειρα της: «Να πάρουμε το Κύπελλο!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ