Μποχωρίδης: «Φέραμε το παιχνίδι στον πόντο, αλλά δεν αντέξαμε»

Μποχωρίδης: «Φέραμε το παιχνίδι στον πόντο, αλλά δεν αντέξαμε»

Ο αρχηγός του Αρη μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, το... καλωσόρισμα των παλαιών του συμπαικτών αλλά και το σημαντικό ματς απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην εκπληκτική τρίτη περίοδο της ομάδας του. Επίσης ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το συναίσθημα που ένιωσε παίζοντας απέναντι στους παλιούς του συμπαίκτες, αλλά και την κρίσιμη μάχη με τον Πανιώνιο.

Έλληνας γκαρντ του Άρη τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Μπήκαμε αποφασισμένοι στην τρίτη περίοδο και φέραμε το παιχνίδι στον ένα πόντο, αλλά μετά δεν αντέξαμε. Στην τέταρτη περίοδο ξέφυγε το παιχνίδι.»

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είπε: «Είναι το πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έρχεται. Και για το πρώτο ματς θα πω εγώ, που θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Θέλουμε τη νίκη, για να φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας.»

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Είναι μεγάλη χαρά να παίζω με τα παιδιά, με καλωσόρισαν και έχω μάθει πολλά από αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ