«Χάλασε» η μεταγραφή του Ουέαρ στην Κύμη

«Χάλασε» η μεταγραφή του Ουέαρ στην Κύμη

Ο Κέβιν Ουέαρ δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Κύμη, καθώς η ομάδα από την Εύβοια ακύρωσε τη μεταγραφή.

Η Κύμη είχε ανακοινώσει, την περασμένη εβδομάδα, την απόκτηση του Κέβιν Ουέαρ, αλλά σήμερα γνωστοποίησε την ακύρωση της μεταγραφής. Η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού, μάλιστα, κατηγόρησε τον Αμερικανό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ουσιαστικά τον «τελείωσε» άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικάνος αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 27/1.

Αρχικά ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στην συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της.

Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ