Αρης: Ατομικό για Σλαφτσάκη και Βεργίνη

Αρης: Ατομικό για Σλαφτσάκη και Βεργίνη

Ο 24χρονος φόργουορντ έπαθε διάστρεμμα στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο 31χρονος γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (02/02), για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Δημήτρη Βεργίνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ο πρώτος λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική που αποκόμισε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος λόγω των ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Αρης:

«Προπόνηση αποκατάστασης πραγματοποίησαν σήμερα (29/01) οι παίκτες του ΑΡΗ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (02/02, 15:45, ERTPPLAY1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (28/01) αγώνα με τον Παναθηναϊκό και προπονήθηκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο Δημήτρης Βεργίνης, λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική που αποκόμισε στη χθεσινή αναμέτρηση ο πρώτος και των ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού ο δεύτερος. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (30/01) μια φορά, το μεσημέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ