Κολντεμπέλα: «Πέρασαν 20 χρόνια, αλλά είναι σαν να έγινε σήμερα»

Κολντεμπέλα: «Πέρασαν 20 χρόνια, αλλά είναι σαν να έγινε σήμερα»

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα έστειλε μέσω των social media το μήνυμα του για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από το τελευταίο κύπελλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το facebook της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για εκείνη τη μέρα και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαιός παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Πέρασαν 20 χρόνια. Το μούσι μεγάλωσε. Έχουν μεγαλώσει όλοι, αλλά είναι να σαν να έγινε σήμερα. Πριν 20 χρόνια κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας μέσα στον Πειραιά. Ήταν κάτι φοβερό. Χαίρομαι που ήμουν παρών. Όλοι στην ομάδα, από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο άνθρωπο, ήταν καταπληκτικοί. Πάντα στον αθλητισμό, όταν όλοι είναι ενωμένοι, μπορείς να πετύχεις τους ψηλότερους στόχους. Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε κάτι με αυτόν τον τόσο μεγάλο σύλλογο. Ο κόσμος είναι τόσο παθιασμένος και αγαπά πολύ την ομάδα. Θα είναι πάντα εκεί.

Χαίρομαι και είμαι περήφανος που ήμουν παρών μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Χαίρομαι πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είναι σε αυτή την ομάδα. Θυμάμαι πάρα πολύ το ταξίδι. Είχε χιόνι στην Θεσσαλονίκη, το αεροδρόμιο ήταν κλειστό και γυρίσαμε με το τρένο. Όταν ανεβήκαμε στη μόνη και μοναδική Μακεδονία και όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη, ήταν απίστευτο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσοι άνθρωποι ήταν μπροστά στα μάτια μου. Ήταν χιλιάδες φίλαθλοι, με αγκάλιασαν. Τραγουδούσαν το φοβερό τραγούδι για το κύπελλο στον λευκό πύργο. Περάσαμε από εκεί και πανηγυρίσαμε μία τεράστια επιτυχία. Ήθελα να σας πω αυτά τα πράγματα. Πιστεύω πως είναι στιγμές που πρέπει να θυμόμαστε και να ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να τις ξαναζήσουμε και σήμερα. Πολλά φιλιά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ