Κασελάκης: «Προμηθέας και ΠΑΟΚ οι καλύτερες ομάδες μετά τους δυο αιώνιους»

Κασελάκης: «Προμηθέας και ΠΑΟΚ οι καλύτερες ομάδες μετά τους δυο αιώνιους»

Ο νυν φόργουορντ του Προμηθέα και πρώην του ΠΑΟΚ έγραψε στον ΕΣΑΚΕ για το πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες το Σάββατο.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ ενόψει του ματς με ΠΑΟΚ (02/02, 18.00), αναφερόμενος στη δυναμική του Προμηθέα στο πρωτάθλημα αλλά και την ώθηση που αναζητούν με νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά τα γραφόμενά του στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Ώθηση για την τρίτη θέση

Μετά την ήττα από την Νεπτούνας στο Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι στην Ευρώπη κι από ένα άσχημο αποτέλεσμα, όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, η χρονιά είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε δεν μας αφήνει ούτε να χαιρόμαστε για πολύ μετά τις νίκες μας, αλλά ούτε και να τα βάφουμε μαύρα μετά από τις ήττες.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Είναι αυτό που λέμε ομάδα του προπονητή. Βγάζει ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι της και θεωρώ ότι οι αλλαγές που έγιναν συσπείρωσαν το ρόστερ.

Εμείς οφείλουμε να βγάλουμε στο παρκέ τον καλό μας εαυτό και κυρίως τα στοιχεία που μπορούμε να βγάζουμε στην άμυνα. Αυτό θα μας δώσει αυτόματα περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίξουμε δυνατή άμυνα για να βγούμε μετά στο ανοικτό γήπεδο και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

Περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου μας. Νομίζω ότι μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε μέσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Μια νίκη θα μας δώσει ώθηση για την 3η θέση, τουλάχιστον πριν από τη διακοπή που ακολουθεί. Θέλουμε τους φίλους μας και πάλι στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ