Γκρίφιν: «Πεισμώσαμε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Γκρίφιν: «Πεισμώσαμε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Οσα έγραψε ο γκαρντ της ΑΕΚ στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής.

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ «πλήγωσε» την ΑΕΚ όπως παραδέχθηκε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο (Σάββατο 2/2, 17:00) τόνισε οτι η ομάδα του πείσμωσε από την κακή εμφάνιση στην Πυλαία και μετά τις νίκες με Περιστέρι και Λιετκαμπέλις θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και κόντρα στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκρίφιν

«Επιστροφή στο «σπίτι» μας

Καλησπέρα σας,

Μετά από ένα δύσκολο δεκαήμερο, με συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, επιστρέφουμε στο “σπίτι” μας, αύριο, για την αναμέτρηση με Ρέθυμνο.

Προερχόμαστε από δύο πολύ καλές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με νίκες κόντρα σε Περιστέρι και Λιετκαμπέλις, ωστόσο, η εικόνα μας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν αυτή που έπρεπε να βγάλουμε.

Έχουμε πεισμώσει και αυτό φάνηκε στο τελευταίο ματς στη Λιθουανία, όπου παρά την κακή εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε μια άνετη νίκη που μας κρατάει στην πρώτη θέση του ομίλου στο BCL.

Αντιμετωπίζουμε το ανεβασμένο Ρέθυμνο, μετά τη σπουδαία νίκη, που πήρε στο Λαύριο, στο αγώνα που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι ο αντίπαλος μας θα έρθει στο ΟΑΚΑ να παίξει χωρίς άγχος και να μας προκαλέσει όσα περισσότερα προβλήματα.

Πρέπει από το πρώτο λεπτό να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα και να δείξουμε στο Ρέθυμνο, ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ