Μπόνι: «Ο Αρης με άλλαξε, ήταν εμπειρία ζωής»

Μπόνι: «Ο Αρης με άλλαξε, ήταν εμπειρία ζωής»

Ο «τρελός Ιταλός» μίλησε για τον Αρη, το Κύπελλο «των «απλήρωτων» που κατέκτησε με τον Αυτοκράτορα το 1998, αλλα και το πως ο «Θεός του πολέμου» του άλλαξε τη ζωή.

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε ο «τρελός Ιταλός» Μάριο Μπόνι. Ο εκ των πιο αγαπημένων αθλητών στην ιστορία του μπασκετικού Άρη αναφέριθηκε στις εξαιρετικές αναμνήσεις που έχει από τον «Θεό του πολέμου» στο πέρασμα τη διετία 1996-98.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Μπόνι:

Αρχικά για το τι θυμάται από την Θεσσαλονίκη:

Αγαπάω την Θεσσαλονίκη και τον Άρη, για όλη μου την ζωή θα θυμάμαι το κύπελλο κόρατς αλλά και το κύπελλο Ελλάδος που είχαμε πάρει.

Για «το κύπελλο των απλήρωτων» που κατέκτησε: Θυμάμαι ότι είχαμε πολλά προβλήματα, ο πλέι μέικερ είχε φύγει, ο Χοσέ Ορτίθ ήταν εκτός ομάδας, ο Ζάρκο Πάσπαλι είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και πάλι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τον Λιαδέλη, τον Αγγελίδη και όλους τους υπόλοιπους. Ήταν απίστευτο γιατί πριν δυο ημέρες είχαμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό.

Για τους πανηγυρισμούς: Ο κόσμος ήταν πάντα καταπληκτικός, θυμάμαι τους πανηγυρισμούς και τα πάντα, όπως φυσικά και το…τύμπανο αλλά και το…είναι τρελός ο Ιταλός

Για την εμπειρία του από τον Άρη: Ο Άρης με άλλαξε, δεν ήταν μόνο η καλύτερη μου αθλητική εμπειρία, ήταν μια εμπειρία ζωής. Ήταν φυσικά εκπληκτικό και μόνο αυτό που έζησα στον Άρη και στο γήπεδο, αλλά ήταν κάτι περισσότερο, αγάπησα την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, την κουλτούρα της, αυτό το διάστημα δεν με άλλαξε μόνο σαν αθλητή αλλά και ως άνθρωπο.

Για το αν μέσω του ίδιου το πνεύμα του Άρη…ζει στην Ιταλία: Όσο θα υπάρχω εγώ στην Ιταλία θα υπάρχει και ο Άρης, και όχι μόνο το πνεύμα του Άρη αλλά και το πνεύμα του κόσμου του Άρη.

Για το αν συνεχίζει να παίζει ακόμα μπάσκετ: Συνεχίζω, παίζω σε μια ομάδα κοντά στην Φλωρεντία, δίνω ακόμη τις μάχες μου, σαν πεντάρι πλέον γιατί τα πόδια μου…δεν με υποστηρίζουν πια, αλλά μάχομαι ακόμα.

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: Θα έρθω στην Ελλάδα τον Μάρτιο, παρακολουθώ την ομάδα και θέλω να βρεθώ και από κοντά στο Αλεξάνδρειο, θα ήθελα πολύ να μπορέσω να δω και έναν αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ