Χάρις: «Με ανατριχιάζει η ατμόσφαιρα του Παλέ, καταπληκτικός ο κόσμος μας!»

Χάρις: «Με ανατριχιάζει η ατμόσφαιρα του Παλέ, καταπληκτικός ο κόσμος μας!»

Ο Αμερικανός φόργουορντ έσταξε... μέλι για τον κόσμο του Άρη, ενώ παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι κίτρινοι κέρδισαν τόσο εύκολα τον Πανιώνιο.

Ο Ραμόν Χάρις, που ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη στη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τον κόσμο των κίτρινων, ενώ στάθηκε στα σημεία κλειδιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρις:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας , χάσαμε πολλά ελευθέρα σουτ. Όλοι βγήκαν μπροστά στο παιχνίδι όταν χρειάστηκε και έδωσαν το 100%. Κοιτάζοντας τα στατιστικά πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε άμυνα, κάναμε οτιδήποτε χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουρντ του Άρη.

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Ο κόουτς μας κρατάει συγκεντρωμένους , είναι υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει Να προχωρήσουμε, να παραμείνουμε ταπεινοί, να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί. Τα εύσημα πάνε πρώτα στον κόουτς αλλά και στους συμπαίκτες μου. Μας κρατάει υπεύθυνους, νιώθουμε άνετα σε άμυνα και επίθεση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε μια διακοπή στο πρωτάθλημα και είναι μια ευκαιρία για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα 10 ματς».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Για αυτό ήρθα στον Άρη ήταν ένας από τους λόγους. Ακόμα και όταν είχαμε άσχημα αποτελέσματα στην αρχή, ερχόντουσαν πάντα στο γήπεδο και μας στήριζαν. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στο γήπεδό μας με αυτόν τον κόσμο. Το λατρεύω και με ανατριχιάζει η ατμόσφαιρα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ