Νεραντζάκης: «Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα»

Νεραντζάκης: «Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Στάθης Νεραντζάκης υποστήριξε πως η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στην Κύμη δεν αρκούσε για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα σχολίασε:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήριά στην ομάδα της Κύμης για την δίκαιη νίκη της. Συγχαρητήρια στον κόουτς Κουτσό, με τον οποίο ήμασταν και συμφοιτητές τα παλιά τα χρόνια, οπότε είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμάς.

Όσον αφορά το παιχνίδι, θέλαμε να το προσεγγίσουμε αμυντικά αφού η Κύμη είχε κάνει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, με τις δύο να είναι πάνω από τους 90 πόντους και απέναντι στον Άρη έβαλε 75. Είπαμε ότι πρέπει να τους κρατήσουμε κάτω από τους 75 πόντους για να έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε την νίκη.

Από την εικόνα του σκορ όπως καταλαβαίνετε δεν το κάναμε και αυτό ήταν το σημαντικό πρόβλημα για εμάς. Το δυσάρεστο είναι ότι πολλά από τα καλάθια της Κύμης οφείλονται στο ότι στην άμυνα δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε.

Η διάθεση των παικτών ήταν καλή και αυτό φαίνεται και από τα ριμπάουντ, καθώς πήραμε 18 παραπάνω από την Κύμη. Η διάθεση των παικτών όμως μόνο δεν φτάνει.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αρκετή δουλειά να κάνουμε στην διακοπή, πολλές αδυναμίες πρέπει να τις δουλέψουμε, έτσι ώστε να φανούμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια ξανά στην Κύμη και συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ