Κουτσός: «Συσπειρωθήκαμε και κερδίσαμε»

Κουτσός: «Συσπειρωθήκαμε και κερδίσαμε»

Ο προπονητής της Κύμης μίλησε για το κίνητρο των παικτών του, αλλά και για το θέμα με τον Χόρτον.

Ο Ισίδωρος Κουτσός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του παρά τα προβλήματα Αναλυτικά είπε:

«Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μου προσπάθησε να αγωνιστεί με κάποιες αντιξοότητες που προέκυψαν πριν ξεκινήσει το ματς, όπως ήταν η απουσία την τελευταία στιγμή του Χόρτον και ο τραυματισμός του Πουλιανίτη στην αρχή του αγώνα.

Θέλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών του παιχνιδιού.

Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στην αμυντική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό μας ριμπάουντ. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο από τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Επιθετικά ήμασταν εξαιρετικοί.

Η έλευση του Καρινιάουσκας σε συνδυασμό με τον Λιούις βοήθησαν στα να περιορίσουμε τα λάθη μας. Νομίζω ότι για πρώτη φορά φέτος είχαμε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Έχουμε πλέον πολύ καλή επιθετική ισορροπία έχοντας στο παρκέ συνεχώς δύο πλέι μέικερ, μεταξύ των Λιούις, Καρινιάουσκας και Πουλιανίτη και αυτό δίνει σιγουριά στην ομάδα μας.

Μέσα από την αντιξοότητα μπορούν να γίνουν δύο πράγματα, ή να υπάρχει διαχωρισμός στους παίκτες ή να υπάρχει σύμπνοια.

Σήμερα συσπειρωθήκαμε με όλο αυτό που έγινε και θεωρώ ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα και μας βοηθάει να χτίσουμε συνήθειες που θα μας οδηγήσουν σε νίκες και στο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.»

Σε ερώτηση για τον Χόρτον: «Ο οργανισμός της Κύμης πήρε μια απόφαση να δώσει στον Χόρτον υποχρεωτική άδεια για κάποιες μέρες και μετά όλα είναι συζητήσιμα. Θα πρέπει να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ