Γιατράς: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Γιατράς: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την αυταπάρνηση του Μπράουν.

Ο Μάκης Γιατράς ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και δεν τον πείραξε ότι δεν κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής του Προμηθέα είπε:

Για το αν το γεγονός πως δεν κάλυψαν τη διαφορά είναι σαν ήττα: «Όχι προς θεού. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, θέλαμε και τη διαφορά στο τέλος.

Χάσαμε ένα τρίποντο στο τέλος, δεν ξέρω τι έγινε εκεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι σε μία εκπληκτική ομάδα. Κάναμε μία μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε.

Για το αν η εμφάνιση με τη Νεπτούνας τους… ξύπνησε σαν ομάδα: «Στο παιχνίδι με τη Νεπτούνας η ευθύνη ήταν δική μου που δεν μπόρεσα να πείσω τους παίκτες ότι ήταν σημαντικό. Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια συμβαίνουν αυτά.

Σίγουρα μας έκανε πιο συγκεντρωμένους σήμερα. Όλα καλά. Είμαστε στην επόμενη φάση κάτι που είναι πραγματικά φοβερό.

Στην Ελλάδα τώρα έχουμε τη διακοπή θα μας βρει στην τρίτη θέση. Νομίζω ότι πάνε πολύ καλά τα πράγματα, αν και σήμερα είχαμε προβλήματα τραυματισμών που προσπαθήσαμε και τα κρύψαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ράιον Μπράουν και πραγματικά συγκινούμαι γιατί αν και με πρόβλημα στο γόνατο τα έδωσε όλα.

Ήθελε μόνος του να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα και μπράβο του. Αυτό όμως είναι η ομάδα, αυτό είναι ο Προμηθέας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ