Μάντζιος: «Ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο»

Μάντζιος: «Ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Πανιωνίου παραδέχθηκε ότι μετά το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού η ομάδα του «έχασε» το μυαλό της.

Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο Καραϊσκάκη, με τον Ακη Μάντζιο να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου ότι οι ομάδα του κατάρρευσε μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε στο 68’.

Αναλυτικά ο προπονητής των κυανέρυθρων μίλησε για:

 

«Νομίζω ότι για 60 λεπτά η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Ήμασταν επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε την ευκαιρία με τον Καμαρά, ήμασταν επικίνδυνοι στο τρανζίσιον γιατί βρήκαμε χώρους και θα μπορούσαμε να βρούμε γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας, με κοντά τις γραμμές και έτσι συνεχίστηκε το ματς εώς το 60′. Δεχτήκαμε όμως το πρώτο γκολ. Ηταν σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Δεν αντέξαμε στην πίεση του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα είχαμε αρκετά παιδιά που δεν ήταν έτοιμα για 90 λεπτά, αλλά έπρεπε να τους ξεκουράσουμε. Επρεπε να κάνουμε αλλαγές γιατί είχαμε τραυματίες. Το ρόστερ μας είναι με νέα παιδία και είναι σχετικά “κοντό”. Το γεγονός ότι έχουμε ματς ανά τρεις μέρες δεν είναι ό,τι καλύτερο. Για 65-70 λεπτά σταθήκαμε αρκετά καλά, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Πολλοί παίρνουν εμπειρίες από τέτοια ματς. Πρέπει να ξεκουραστούμε για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο με τον Απόλλωνα. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του».

Ο Πανιώνιος ήταν όντως ανταγωνιστικός, αλλά μετά το πρώτο γκολ έδειξε να καταρρέει. Αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία σας;

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Ηδη μίλησα στα παιδιά. Η έκταση του σκορ δεν είναι βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Αλλά δυστυχώς είναι μία νέα ομάδα και μετά το πρώτο γκολ πραγματικά καταρρεύσαμε. Μετά το 2-0 δεν είχαμε την ευκαιρία να διαχιεριστούμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Προτεραιότητα το ματς με τον ΠΑΟΚ ή περισσότερο κοιτάτε τον Απόλλωνα.

«Θα κάνουμε τον αγώνα μας και με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε πολλά παιδιά να φρεσκάρουμε. Πάλι οι ίδιοι θα παίξουν. Θα τον κάνουμε τον αγώνα μας, αλλά έχουμε στο μυαλό μας και τα δύο παιχνίδια. Είναι κοντά οι μέρες, Τετάρτη και Σάββατο. Εύχομαι να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και να διαχειριστούμε την πίεση των αγώνων».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ