Ολυμπιακός: Μαγνητική ο Μιλουτίνοφ, καμία ανησυχία για Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Μαγνητική ο Μιλουτίνοφ, καμία ανησυχία για Πρίντεζη

Ο Σέρβος την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του – Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Πρίντεζη.

Ατυχος στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηφαιστο στη Λήμνο, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ.

Ο Σέρβος σέντερ την Δευτέρα (04/02) θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην κνήμη του αριστερό του ποδιού, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο 24χρονος μετά την επιστροφή της ομάδας από το νησί του Αιγαίου πήγε κατευθείαν σπίτι του και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά.

Οσον αφορά στον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη, η κατάσταση του «ερυθρόλευκου» υπαρχηγού δεν εμπνέει ανησυχία. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι καθησυχαστικοί, με τον έμπειρο φόργουορντ να αισθάνεται καλύτερα.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέιβιντ Μπλατ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των δύο ψηλών του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι τόσο ο Μιλουτίνοφ όσο και ο Πρίντεζης του είπαν ότι νιώθουν καλά, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα και για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ