Άρης: Χωρίς Βεργίνη και Χάρις η προπόνηση

Άρης: Χωρίς Βεργίνη και Χάρις η προπόνηση

Εξαιρετικό το κλίμα στους κίτρινους μετά και τη νίκη με τον Πανιώνιο.

Χωρίς τους Δημήτρη Βεργίνη και Ραμόν Χάρις, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (4/2) η προπόνηση του Αρη. Πάντως ο Γιάννης Καστρίτης κάλεσε τρεις έφηβους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα που έγινε στο Nick Galis Hall.

Εξάλλου το κλίμα στον Αυτοκράτορα είναι εξαιρετικό μετά και την επιβλητική νίκη επί του Πανιωνίου με 79-56. Η ομάδα πανηγύρισε την 6η νίκη της συνδυάζοντας μάλιστα και καλό μπάσκετ. Πλέον τα σύννεφα περί παραμονής απομακρύνθηκαν τώρα οι κίτρινοι μπορούν να στοχεύσουν στα πλέι οφ.

Μπροστά τους έχουν έναν μήνα λόγω της διακοπής, διάστημα στο οποίο ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει άπλετο χρόνο να δουλέψει ώστε η ομάδα του να βρει ακόμη καλύτερη χημεία και να βελτιωθεί στις αδυναμίες της όπως το σουτ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα (04/02) το απόγευμα οι παίκτες του Άρη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Βεργίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στους πρόσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Απών ήταν ο Ραμόν Χάρις που βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι τρεις έφηβοι Γιάννης Σιδηροηλίας, Κώστας Βλάσιος και Βαλάντης Κουρτίδης.

Το αυριανό (05/02) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ