Άρης: Η συγκλονιστική περιγραφή του Διονύση Ανανιάδη για τη βράβευση

Άρης: Η συγκλονιστική περιγραφή του Διονύση Ανανιάδη για τη βράβευση

Η ανάρτηση του παλαίμαχου άσου στο Facebook για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι πρώην συμπαίκτες του κατά τη βράβευση της ομάδας του 1979.

Με έναν πολύ ιδιαίτερο και συναισθηματικό τρόπο, ο Διονύσης Ανανιάδης περιέγραψε τις εξαιρετικές στιγμές που έζησε το Σάββατο στο Παλέ, κατά τη βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας του Άρη το ’79 της οποίας υπήρξε μέλος.

Η περιγραφή του αρχίζει από «μια πρόσκληση που δεν έλεγε πολλά» και καταλήγει με αποθεωτικά λόγια για τον Αρη, τον κόσμο του και την ΚΑΕ.

Η ανάρτηση του βετεράνου πλέι μέικερ του Άρη στο facebook αναφέρει:

«ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!

Η τηλεφωνική πρόσκληση έλεγε οτι, στο ημίχρονο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα βραβεύσει την Πρωταθλήτρια Ομάδα μας του 1978-79.

Επίσης έλεγε να μην αργήσουμε ώστε να καθίσουμε στην 1η σειρά των επισήμων, πριν καταληφθούν από άλλους..

Ακόμη έλεγε να κατεβούμε στον αγωνιστικό χώρο, όπου και θα γινόταν η τελετή, χωρίς χρονοτριβή γιατί ο χρόνος θα είναι περιορισμένος.

Η πρόσκληση δεν έλεγε πολλά…

Οι θέσεις των επισήμων ήταν εκεί και μας περίμεναν. Μπροστά μας τραπεζάκια με βασιλοπιτάκια, παστέλι και νερό. Στις γύρω κερκίδες φίλοι αρειανοί να μας χαιρετούν και να μας συγχαίρουν.

Και εμείς, αμήχανα χαρούμενοι, να προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα καλέσματα.

Ο αγώνας γερός και με ένταση, φαινόταν να κυλάει θετικά για την ομάδα μας – ευτυχώς.

Ο χρόνος πέρασε και ήρθε το ημίχρονο.

Και εμείς, η ομάδα μας, έπρεπε να κατεβούμε για ακόμη μία φορά στον αγωνιστικό χώρο.

Τα μεγάφωνα ανήγγειλαν το γεγονός και ένα – ένα τα ονόματα, και εμείς, όχι τρέχοντας λεβέντικα – όπως παλιά – αλλά σταθερά και περήφανα, έπρεπε να διαβούμε τις γραμμές και να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Και τότε έγινε το φυσιολογικά απρόσμενο!

Ο ΚΟΣΜΟΣ τρελάθηκε και μαζί τους κι εγώ, που προχώρησα πρώτος λόγω φανέλας Νο5, και στη συνέχεια όλοι μας. Τα χειροκροτήματα, οι φωνές, οι ιαχές, τα συνθήματα και κυρίως το “ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ” μας συνεπήραν και μας ταξίδεψαν.

40 Χρόνια πίσω, σε κατάμεστο γήπεδο, να πετυχαίνουμε τη μία νίκη μετά την άλλη και τελικά, εμείς οι απλοί Έλληνες, να σπάζουμε την παράδοση και να κατακτούμε το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Σας Ευχαριστούμε!

Φίλαθλοι του ΑΡΗ μας, παλιοί, που συνοδοιπόροι το 1978-79 κατακτήσαμε μαζί τον πιο δύσκολο τίτλο, και νέοι, που σκύψατε με ευλαβικό ενθουσιασμό από τις κερκίδες και μας αγγίξατε σωματικά και ψυχικά, Σας Ευχαριστούμε!

Ήταν η τελευταία για εμάς φορά που φορέσαμε την φανέλα της ομάδας μας, του ΑΡΗ μας, στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας!”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ