Τελειώνει του Ουέμπερ στον Ολυμπιακό

Τελειώνει του Ουέμπερ στον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός έχει πειστεί και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα της καριέρας του μακριά από το Σιού Φολς της Νότιας Ντακότα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατέληξε στον Μπριάντε Ουέμπερ για την περιφερειακή του γραμμή και την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ μέχρι και χτες αγωνιζόταν στις ΗΠΑ και την GLeague με την φανέλα των Sioux Falls Skyforce και σύμφωνα με πληροφορίες του 10 από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι έτοιμος να αφήσει το Σιού Φολς της Νότιας Ντακότα για την Ελλάδα και τους Ερυθρόλευκους. Εχει πειστεί από όσα θέλει ο Ολυμπιακός, το βλέπεις ως πρώτης τάξεως ευκαιρία και είναι λες και… πακετάρει ήδη τα πράγματά του για την χώρα μας.

Πρόκειται για τον ύψους 1,88μ πλέι μέικερ, ο οποίος στα 26 του χρόνια για πρώτη του φορά αφήνει την πατρίδα του για την Γηραιά ήπειρο. Είναι ένα αθλητικό γκαρντ, με μεγάλα χέρια, που έχει έφεση στην άμυνα και το πώς να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το σκοράρισμά αφού ο μηχανισμός του στο σουτ δεν είναι και ο καλύτερος.

Είναι απόφοιτος του VCU αν και δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά και ανάρρωνε. Πέρασε από πολλές ομάδες του ΝΒΑ και τον Αύγουστο που μας πέρασε υπέγραψε με του Χιτ, από τους οποίους αποδεσμεύτηκε τον Οκτώβριο και μετέπειτα επέλεξε και πάλι τους Sioux Falls Skyforce με τους οποίους είχε μέχρι πρότινος 15,1 πόντους (51,7% εντός πεδιάς), 4,5 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ σε 33 αγώνες.

Αυτό ηταν και το τελευταίο του παιχνίδι εναντίον της Oklahoma City Blue, βάζοντας 23 πόντους, κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 15 ασίστ που είναι και το ρεκόρ καριέρας του.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του με το Eurohoops να είναι το πρώτο που έγραψε για την περίπτωσή του…

Μάλιστα ο ίδιος ο Ουέμπερ έγραψε για το νέο του ξεκίνημα στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Glee ⚪️⚪️ #NewBeginning #BriFense

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Briante «Deuce» Weber (@sir_deuce2) στις

<scrip»//www.instagram.com/embed.js»>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ