All Star Game: Νικητής το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής στο ματς με αμαξίδιο

All Star Game: Νικητής το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής στο ματς με αμαξίδιο

Αντίπαλοι ήταν ο Όλυμπος και ο Κίσαβος και ο αγώνας ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε έναν αγώνα που είχε μόνο νικητές.

Ο αγώνας ομάδων με αμαξίδια του ΟΣΕΚΑ έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι των ΕΚΟ All Star Games. Το φετινό δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι αθλητές κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου της Θεσσαλονίκης που βρέθηκε στο “Nick Galis Hall” αναδεικνύοντας με τις προσπάθειες τους στο παρκέ, το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.

Αντίπαλοι ήταν ο Όλυμπος και ο Κίσαβος και ο αγώνας ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε έναν αγώνα που είχε μόνο νικητές. Για την ιστορία ο Κίσαβος επικράτησε με 37-31, έχοντας το προβάδισμα από το ημίχρονο με 24-10.

Αγωνίστηκαν οι: 

Όλυμπος (Καμουράν Οζντεμίρ): Χαλδαίος, Παπαδόπουλος, Βάσσης, Σταμάτης, Τσαπανίδης, Χαμάντι, Μαρτσάκης, Τσαουσίδης, Δίτσης, Κεφαλάς, Διμπιτούζης, Κωνσταντινόπουλος.

Κίσαβος (Ευδοξία Καρυοφυλλάκη): Μακρής, Ράσσα, Γκοτζαράι, Κοντογιάννης, Φιλίππου, Στυλιανάκης, Τσίλης, Τσίνταρης, Παπαδόπουλος, Μιμικός, Πλεξίδας, Μάμαλος.

Αρκετός κόσμος στο Nick Galis Hall χειροκρότησε τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ