All Star Game: Νικητής στα καρφώματα των Rising Stars ο Αγραβάνης

All Star Game: Νικητής στα καρφώματα των Rising Stars ο Αγραβάνης

Πλέον ο Γιάννης Αγραβάνης θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων της Κυριακής μαζί με Αντετοκούνμπο, Έλις, Χόκινς, Χάντερ, Αγκμπελέσε και Ρουτκάουσκας.

Τρεις προσπάθειες του πήραν το απόλυτο στη βαθμολογία, ενώ η τέταρτη άγγιξε το τέλειο. Ο Γιάννης Αγραβάνης του Περιστερίου Βίκος Cola με τρία 50άρια και ένα 49 στη βαθμολογία των κριτών κατάκτησε τον φετινό Betshop διαγωνισμό καρφωμάτων των Rising Stars.

Ο Γιάννης Αγραβάνης επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Γιώργου Καμπερίδη του Πανιωνίου, που στην πρώτη του προσπάθεια ήταν άκυρος.

Στον πρώτο γύρο ο Αγραβανης βαθμολογήθηκε με 50+50 και ο Καμπερίδης με 44+46. Επίσης συμμετείχαν ο Στράτος Βουλγαρόπουλος του Άρης και ο Νίκος Καμαριανός του Πανιωνίου.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Γιώργος Μπουσβάρος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Καλαφατάκης, Λευτέρης Κακιούσης και Παρασκευάς Μουρατίδης.

Ο Γιάννης Αγραβάνης θα συμμετάσχει στον Betshop διαγωνισμό καρφωμάτων της Κυριακής μαζί με τους Θανάση Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα, Τζαβόντε Χόκινς του Χολαργού, Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, Ντάνι Αγκμπελέσε του Χολαργού και Ρονάλντας Ρουτκάουσκας του Ηρακλή.

Προκριματικός γύρος
Στράτος Βουλγαρόπουλος (Άρης): 46-40
Νίκος Καμαριανός (Πανιώνιος): 42-44
Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι): 50-49
Γιώργος Καμπερίδης (Πανιώνιος): 44-46

Τελικός
Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι): 50-50
Γιώργος Καμπερίδης (Πανιώνιος): –

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ