Τολιόπουλος: Διαψεύδει κατηγορηματικά για το θέμα Πρίντεζη

Τολιόπουλος: Διαψεύδει κατηγορηματικά για το θέμα Πρίντεζη

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στη... διαρροή για το θέμα του Πρίντεζη.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Βασίλης Τολιόπουλος δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ανάμιξη στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Πρίντεζη και αφορά οικονομικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα ενέπλεκε το όνομα του 22χρονου γκαρντ του Άρη αναφέροντας: «Από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στρέφουν τα πυρά τους για τη διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου στον Τολιόπουλο», βγάζοντας στη… σέντρα ξεκάθαρα τον παίκτη των κίτρινων ως υπεύθυνο διαρροής της ιδιωτικής συζήτησης που έκανε ο Πρίντεζης με συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Με λιτή γραπτή τοποθέτησή του, ο Βασίλης Τολιόπουλος σημειώνει για το θέμα: «Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ