Διαθέσιμα από τον SUPER 3 τα κουπόνια του φιλικού με Ερμή Λαγκαδά για καλό σκοπό

Διαθέσιμα από τον SUPER 3 τα κουπόνια του φιλικού με Ερμή Λαγκαδά για καλό σκοπό

Η ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Άρη για το παιχνίδι μπάσκετ της επόμενης Τετάρτης (20/02, 6 μ.μ.).

Φιλικό αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά θα δώσει η ομάδα μπάσκετ του Άρη την ερχόμενη Τετάρτη (20/02, 6 μ.μ.) στο Nick Galis Hall για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου φίλου της ομάδας, Δημήτρη. Το παιχνίδι διοργανώνεται με την υποστήριξη της ΚΑΕ και της ΠΑΕ, καθώς και του Ερασιτέχνη, όπως και των Ιερολοχιτών, του Club 1914, του Aris Athens Club και του SUPER 3.

Ο τελευταίος από τους αναφερόμενους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών των κίτρινων ανακοίνωσε πως τα κουπόνια για το φιλικό έχουν φτάσει στα γραφεία του και επιπλέον θα διατεθούν σε όλες τις θύρες στο κυριακάτικο ποδοσφαιρικό ματς με τον Πανιώνιο (17/02, 6 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Πέρα από την αγορά του εισιτηρίου αναγκαία είναι και η παρουσία ΟΛΩΝ την μέρα του φιλικού για να στείλουμε μήνυμα ενότητας στον Δημήτρη και την οικογένεια του….. Να αποδείξουμε σε όλους ότι ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια και τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανακοινώνουμε πως παραλάβαμε και διαθέτουμε τα κουπόνια του φιλικού αγώνα για τον Δημήτρη μεταξύ ΑΡΗ – Ερμή Λαγκαδά την…

Δημοσιεύτηκε από SUPER3 Official Page στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ