Ετοιμάζεται για έφεση ο Ολυμπιακός

Η νομιμότητα είναι αυτοσκοπός των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι εκφράζουν απορίες για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αθλητική Δικαστής την υπόθεση της τιμωρίας τους

Ετοιμάζεται για έφεση ο Ολυμπιακός | to10.gr

Από το Σάββατο το απόγευμα ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος με -6 βαθμούς μετά από την απόφαση της Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την αποχώρηση του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν έφεση στο ΑΣΕΑΔ για την μείωση της ποινής τους, γιατι δεν δικάστηκαν βάσει του δικαίου της ΕΟΚ, στην οποία ανήκει και το Κύπελλο, αλλά δικάστηκαν βάσει εκείνου του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα κάνουν την παραπάνω κίνηση αφού θεωρούν ότι πρέπει να τηρείται η νομιμότητα ανεξαρτήτου ποινής. Δεν ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό εξαλλου οι κυρώσεις, αφού μόλις ξεκίνησαν στον Πειραιά την αντεπίθεση και δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν σε κανένα σημείο ανεξαρτήτου αρνητικού αποτελέσματος.

Παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι απορούν και με την απόφαση της Αθλητικού Δικαστή και δεν θα είναι περίεργο να τεθούν εναντίον της προσβάλλοντάς την για να καλύψουν κάθε νόμιμο συμφέρον τους.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό βλέπουν με ενδιαφέρον τις τελευταίες εξελίξεις μετα και τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, τονίζοντας ότι η πίεση πλέον είναι στο μέρος του και ότι περιμένουν ουσιαστικά πράξεις και όχι λόγια.

Ο Ολυμπιακός είναι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους να υποστηρίζει τις θέσεις του και δεν πρόκειται να κάνει πίσω τωρα που έχει συσπειρωθεί και όλη η οικογένεια των Ερυθρολεύκων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο