Για αυτό κάνει έφεση ο Ολυμπιακός

Για αυτό κάνει έφεση ο Ολυμπιακός

Καταθέτει σήμερα όπως αναμενόταν την έφεση ο Ολυμπιακός για να ρίξει την παράτυπη απόφαση των -6 βαθμών για την αποχώρηση από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα για να αλλάξει άμεσα η κατάσταση που «τρώει» το ελληνικό μπάσκετ. Οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι την τελική δικαίωση έχοντας άλλωστε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας.

Μπορεί το «σύστημα» να θέλησε να δείξει την δύναμη του με την επιβολή της ποινής των -6 βαθμών για την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ όμως στον Ολυμπιακό δεν «μασάνε» και είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση τους.

Η έφεση στο ΑΣΕΑΔ είναι δεδομένη και θα γίνει σήμερα (αν δεν έχει ήδη γίνει) με στόχο να προασπιστεί η νομιμότητα που είναι αυτοσκοπός των Πειραιωτών.

Η απόφαση της Πρωτοδίκης ήταν παράτυπη καθώς δίκασε βάσει του δικαίου του ΕΣΑΚΕ και όχι της ΕΟΚ όπως όφειλε από την στιγμή που το Κύπελλο είναι διοργάνωση της Ομοσπονδίας.

Στον Ολυμπιακό παρότι δεν ασχολούνται με τα… παιχνιδάκια του συστήματος που θαρρεί πως με αυτό τον τρόπο θα… τρομάξει τον σύλλογο, δεν γινόταν να αδιαφορήσουν για τους κανονισμούς και τους νόμους καθώς αν δεν έκαναν έφεση ήταν σαν να συμμετέχουν σε αυτό που οι ίδιοι καταγγέλλουν και μάχονται με κάθε κόστος πλέον για να διώξουν από το ελληνικό μπάσκετ.

Τον Ολυμπιακό δεν τον απασχολούν οι κυρώσεις καθότι γνώριζαν ακριβώς το κόστος της απόφασης που ανέλαβαν. Τους ενδιαφέρει όμως να υπάρχει νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα για αυτό και δεν πρόκειται να δεχθούν την παραμικρή παρανομία ή παρατυπία.

Και αυτό που συνέβη στην πρωτόδικη απόφαση είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δεν θα το αφήσουν έτσι να περάσει, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ΑΣΕΑΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ