Ήφαιστος Λήμνου: «Γίνε δότης μυελού των οστών»

Ήφαιστος Λήμνου: «Γίνε δότης μυελού των οστών»

Αντιπροσωπεία της ομάδας της Λήμνου, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμα μία φορά η ΚΑΕ Ήφαιστος στην προσπάθεια της να σταθεί στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας της Λήμνου, αποτελούμενη από τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον Team Manager Μάρκο Κολώκα, τον Sports Director Μανώλη Παπαμακάριο, τη Διευθύντρια Επικοινωνίας Χριστίνα Σκέντζιου, το φυσικοθεραπευτή, Ριχάρδο Καμπόδο και τους παίκτες, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Σπύρο Μούρτο, Δημήτρη Χαριτόπουλο, Γιώργο Διαμαντάκο, Σον Έβανς και Αντουέιν Γουίγκινς, το πρωί της Πέμπτης (21/2) επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Εκεί έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ώστε να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων.

Οι παίκτες του Ηφαίστου έγιναν δότες μυελού των οστών και σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» οι δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στη Λήμνο, προκειμένου όλοι να ενημερωθούν για τη στήριξη που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια με τον πιο απλό τρόπο.

Με σύνθημα: «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» στόχος της ομάδας της Λήμνου, είναι να βάλει το δικό της λιθαράκι, ώστε ν’ αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ