Καστρίτης: «Βιώνω καθημερινά πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Άρης»!

Καστρίτης: «Βιώνω καθημερινά πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Άρης»!

Οσα είπε ο Ελληνας τεχνικός του «Αυτοκράτορα» κατά την κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Αρη στο Μουσείο της ομάδας στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του συλλόγου παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Άρη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή (22/2).

Ετσι ο νεαρός τεχνικός είχε τη δυνατότητα να τα γνωρίσει μεγάλες μορφές του παρελθόντος του Αυτοκράτορα που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή της γιορτής ο Καστρίτης πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εσείς είστε πολύ περισσότερο η οικογένεια του Άρη, από ότι είμαι εγώ. Όλοι ξέρουμε και ήξερα κι εγώ πριν έρθω στον Άρη πόσο τεράστιος σύλλογος είναι.

Μπορώ να πω ότι πλέον το βιώνω καθημερινά, το αντιλαμβάνομαι, το καταλαβαίνω στις προπονήσεις μας, στα παιχνίδια μας, στη συναναστροφή με τον κόσμο μας και με την παρουσία μου σε εκδηλώσεις όπως αυτή.

Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Εσείς είστε η ιστορία του Άρη και εμείς οι νεότεροι σας χρωστάμε πολλά. Θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα μας έχετε προσφέρει, όπως μας έχετε μεγαλώσει.

Κι αν μπορώ να σας πω, εμείς από την πλευρά μας δίνουμε και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη κληρονομιά που μας αφήσατε. Καλή χρονιά να έχετε και να συνεχίσετε τις δράσεις σας και να δείχνετε αυτό το κοινωνικό πρόσωπο. Όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να χαίρεστε όλοι τις οικογένειές σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ