Βεργίνης: «Δείξαμε διάθεση»

Βεργίνης: «Δείξαμε διάθεση»

Στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λουκόιλ Λέφσκι αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Βεργίνης.

Ο Άρης έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση στη φιλική του νίκη επί της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λουκόιλ Λέφσκι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για το φιλικό με τη Lukoil Levski: «Παίξαμε με μια ομάδα, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει δυο φορές φέτος στο FIBA Europe Cup. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν το πιο δυνατό φιλικό που δώσαμε μέχρι τώρα. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, δείξαμε διάθεση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και την εβδομάδα που απομένει, μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για την ευκαιρία να διατηρηθούν οι κίτρινοι σε αγωνιστική ετοιμότητα στο διάστημα της διακοπής: «Η διακοπή είναι πολύ μεγάλη και έχουμε να παίξουμε σε επίσημη αναμέτρηση από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ήταν κάτι που το θέλαμε κι εμείς το φιλικό με τη βουλγαρική ομάδα και ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν για να μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτή η διακοπή όμως έχει και τα θετικά της, γιατί κάποιους παίκτες, μεταξύ των οποίων κι εγώ, που αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, μας βοήθησε να τα ξεπεράσουμε και να αποκτήσουμε ρυθμό, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για τον εαυτό του και πως αισθάνεται πλέον:«Ήμουν λίγο άτυχος το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως πλέον προπονούμαι κανονικά, χωρίς να νιώθω κάποια ενόχληση. Είμαι καλά με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών και του γυμναστή της ομάδας. Δίνω το 100% κάθε μέρα και προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαι έτοιμος μετά τη διακοπή».

Για το πως θα παρουσιαστεί ο Άρης , μετά τη διακοπή και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:«Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα πολύ σκληρά, δίνουμε καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι απ’ ότι πριν τη διακοπή».

Για το γεγονός ότι από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται πλήρης: «Περιμένουμε τον Διαμαντή (σ.σ. Σλαφτσάκη) και τον Λευτέρη (σ.σ. Μποχωρίδη) να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι δύσκολο. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, έχουμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ