Άρης: Ξανά εκτός ο Σλαφτσάκης, επέστρεψε ο Μποχωρίδης

Άρης: Ξανά εκτός ο Σλαφτσάκης, επέστρεψε ο Μποχωρίδης

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Με την απουσία του Διαμαντή Σλαφτσάκη συνεχίστηκε και την Δευτέρα (25/2) η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ελληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι έμεινε εκτός προκειμένου να τις ξεπεράσει πλήρως.

Εξάλλου ο Γιάννης Καστρίτης έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, συμμετέχοντας στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με Γεωργία και Γερμανία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Διαμαντής Σλαφτσάκης λόγω των ενοχλήσεων στο δεξί του γόνατο, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης τέθηκε ξανά στη διάθεση της ομάδας.

«Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (25/02) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (24/03, 18:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Αύριο (26/02), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά, το απόγευμα» αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ