ΠΑΟΚ ώρα μηδέν: Δεν αρκούν τα «θα» του Σαββίδη…

ΠΑΟΚ ώρα μηδέν: Δεν αρκούν τα «θα» του Σαββίδη…

Υπό βαθιά κρίση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τους Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ να παραμένουν στις ΗΠΑ πιέζοντας να εξοφληθούν! Χρειάζεται άμεσα βοήθεια η ομάδα του Παπαθεοδώρου αλλιώς πάει στράφι όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Μόλις μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τους «16» του Basketball Champions League και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ προσπαθεί να… ενώσει τα κομμάτια της.

Οι Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ μένουν στις ΗΠΑ και πιέζουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξοφληθούν και μάλιστα άμεσα.

Μπορεί οι υποσχέσεις της οικογένειας Σαββίδη να έδειξαν πως… υπάρχει φως στο τούνελ, όμως η ΚΑΕ ισορροπεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ισορροπώντας σε ένα τεντωμένο σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης ενημέρωσε διαδικτυακά ότι μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος μπάσκετ…

Βέβαια η πραγματικότητα «φωνάζει» ότι το τμήμα χρειάζεται πιο δραστικά μέτρα!

Πιο συγκεκριμένα, λίγα 24ωρα μετά την συνέντευξη του προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, δύο από τα βασικά γρανάζια του συλλόγου, ο Φιλ Γκος κι ο Γουίλ Χάτσερ αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ έμειναν στις ΗΠΑ και αρνούνται να μπουν στο αεροπλάνο αν προηγουμένως δεν έχουν λάβει τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να αποδυναμώνεται σημαντικά μεσούσης της σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τον Χολαργό το προσεχές Σάββατο 2/3 στις 15:45 για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λίγες μέρες αργότερα, την Τρίτη 5/3 στις 19:30 υποδέχονται την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Basketball Champions League.

Αβέβαιο το «αύριο» της ομάδας, με την εύρεση άμεσης λύσης, να είναι επιτακτική!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ