Το ρεύμα κόπηκε μαζί με τις 100 χιλιάδες ευρώ…

Το ρεύμα κόπηκε μαζί με τις 100 χιλιάδες ευρώ…

Σκοτάδι στην Πυλαία καθώς κόπηκε το ρεύμα την ώρα που κόπηκαν στα μισά τα λεφτά που έδωσε η οικογένεια Σαββίδη για ενίσχυση στην ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει στην εντατική με τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτή την φορά έχει να κάνει με το ρεύμα στην Πυλαία. Το οποίο κόπηκε καθώς ο λογαριασμός είναι απλήρωτος. Και πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο.

Η κατάσταση βεβαίως στον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι πολύ χειρότερη την φετινή σεζόν με την ομάδα να είναι σε οριακό σημείο τόσο με τους παίκτες που είναι απλήρωτοι όσο και με τα συνολικά έξοδα της ΚΑΕ.

Την ίδια ώρα που το σκοτάδι έπεσε στην Πυλαία «κόπηκε» στο μισό και η συνδρομή της οικογένειας Σαββίδη στην ΚΑΕ. 100 χιλιάδες ευρώ είχε υποσχεθεί η οικογένεια Σαββίδη πως θα έδινε στην ΚΑΕ, 50 χιλιάδες ευρώ τελικά δόθηκαν. Λεφτά για να πληρωθούν οι δύο Αμερικανοί και να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Πολύτιμη αναμφίβολα βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη που ίσως στην συνέχεια να δώσει και τα άλλα 50 χιλιάδες ευρώ που έχει υποσχεθεί. Βεβαίως ακόμη και έτσι η κατάσταση δεν σώζεται για τον ΠΑΟΚ. Απλά κλείνουν κάποιες τρύπες για λίγο.

Γιατί οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν απλήρωτοι. Το paokfamily σίγουρα θα βοηθήσει, ο κόσμος του ΠΑΟΚ άλλωστε στέκεται στο πλευρό της ομάδας με κάθε τρόπο. Το paokfamily διαφημίζει και ο Γιώργος Σαββίδης που είναι λογικό να καταλαβαίνει πως δεν αρκεί μόνο αυτό.

Είναι σημαντικό βεβαίως πως η οικογένεια Σαββίδη δίνει, έστω και αυτή την μικρή για την ώρα, βοήθεια όμως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να σωθεί θέλει δραστικές και γενναίες αποφάσεις.

Και αυτή την στιγμή τουλάχιστον μόνο η οικογένεια Σαββίδη είναι ικανή να σώσει πραγματικά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ