Πρέλεβιτς: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται οργάνωση, ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη»

Πρέλεβιτς: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται οργάνωση, ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για το επιχειρηματικό forum «basketball to business success», που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενη, ενώ ευχαρίστησε άλλη μια φορά την οικογένεια Σαββίδη.

Το πρώτο επιχειρηματικό forum «basketball to business success», που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς ολοκληρώθηκε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στα όσα αποκόμισε η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά.

Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να οργανωθεί και να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενος, ενώ για άλλη μια φορά ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη που είναι δίπλα στην ομάδα και την βοηθάει οικονομικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι βγήκε από το επιχειρηματικό forum της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταρχάς η προσέλευση του κόσμου και των επιχειρήσεων. Δεν ξέρω ακριβώς το νούμερο, αλλά έχουμε όλους τους χορηγούς εδώ και αρκετές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. Θέλουμε να αλλάξουμε την λέξη από χορηγός σε συνεργάτης, για αυτό και θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο συνεργασίας με τις επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι γύρω από μια ομάδα μπορούν να αναπτυχθούν πάρα πολλές σχέσεις και εμπορικές, απλά χρειάζεται χρόνος και οργάνωση. Η ΚΑΕ πρέπει να οργανωθεί σωστά, ώστε να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. Χρειάζεται χρόνος».

Για το αν «πουλάει» το μπάσκετ στην Ελλάδα: «Αν οργανωθείς σωστά, το μπάσκετ μπορεί να πουλήσει. Επειδή έχω παρακολουθήσει πολλά αθλητικά φόρουμ, όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Το εισιτήριο είναι εμπόρευμα. Δεν αρκεί να έχεις μόνο καλή ομάδα για να φέρεις τον κόσμο δίπλα σου και να τον κρατήσεις. Πρέπει να έρθεις και εσύ κοντά στον κόσμο, να συζητήσεις μαζί του, να τον πείσεις να έρθει στο γήπεδο και να τον κρατήσεις κοντά σου».

Για την «περιοδεία» του σε Γερμανία και Αγγλία καθώς και τις συζητήσεις του με την οικογένεια Σαββίδη: «Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά, έπρεπε να το κάνουμε νωρίτερα γιατί γιατί όλες αυτές οι κινήσεις χρειάζονται χρόνο μέχρι να αποδώσουν. Σε ότι αφορά την οικογένεια Σαββίδη, με την ευκαιρία θέλω να την ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά, που είναι δίπλα στην ομάδα. Η επιθυμία μας είναι να είναι δίπλα μας για όσους θέλουν, αλλά παράλληλα, επειδή δεν μπορείς να εξαρτάσαι από ένα άτομο, αυτό μου έχει διδάξει η εμπειρία μου, πρέπει η ΚΑΕ να οργανωθεί, να έχει στελέχη, να έχει έσοδα και μέχρι ένα επίπεδο να λειτουργεί με τον δικό της μηχανισμό».

Για τις συζητήσεις του με τους φίλους του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό: «Αυτό που έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα, μιλώντας με τους απλούς φιλάθλους και κυρίως τους οργανωμένους, γιατί μόνο μέσω των συνδέσμων μπορείς να βρεις τον κόσμο μαζεμένο, είναι κάτι που δεν το είχα εκτιμήσει σωστά, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Πρέπει να υπάρχουν επαφές, να συζητάς με τον κόσμο, να συμφωνείς, να διαφωνείς, όπως συζητάμε εδώ και λέμε πως όπως οι επιχειρήσεις χρειάζονται μία εκπαίδευση, έτσι και με τον κόσμο πρέπει να τον ακούσεις τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει».

Για το αν υπάρχουν κίνδυνοι για την ΚΑΕ μέχρι το τέλος της σεζόν: «Όσο έχουμε δίπλα μας την οικογένεια Σαββίδη, δεν κινδυνεύουμε για τίποτα. Οι συζυτήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο».

Για το αν έγιναν συζητήσεις με την οικογένεια Σαββίδη και για την επόμενη χρονιά: «Όχι. Το έχω πει πολλές φορές, πρέπει να σεβαστούμε την άποψή τους. Δεν πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη γενικότερα ενόψει του καλοκαιριού: «Όχι, απολύτως τίποτα και είναι κάτι που μας μας προβληματίζει όλους, είτε αυτούς που θα φύγουμε είτε αυτούς που θα μείνουν Ένας από τους λόγους που γίνονται αυτές οι δράσεις, είναι να εξασφαλιστεί η επόμενη ημέρα της ομάδας. Στον αθλητικό και ειδικά στο μπάσκετ, σε οικονομικό επίπεδο πάντα, μία επιτυχία δεν σου εξασφαλίζει την επόμενη ημέρα. Προσωπικά, αντί να ανησυχώ και να κλαίω τη μοίρα μου, προσπαθώ μέσα από δράσεις να κάνω ό,τι μπορώ και να βλέπουμε κάτι μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ