ΑΕΚ: «Μέσα» και ο Λαρεντζάκης ενόψει Προμηθέα

ΑΕΚ: «Μέσα» και ο Λαρεντζάκης ενόψει Προμηθέα

Ο διεθνής γκαρντ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πατρών.

Την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών (2/3, 17:00) για την 17η αγωνιστική της Basket League συνέχισε η ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι το μεσημέρι της Τετάρτης προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να τίθεται στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τον αγώνα με την ομάδα της Πάτρας.

Ο διεθνής γκαρντ είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ, καθώς βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Σήμερα, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα.

Αντίθετα, εκτός δράσης παραμένουν οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν. Ο Ελληνας σέντερ και ο έμπειρος γκαρντ όπως είναι λογικό δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ