Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Τζέι Αρ Χόλντεν (pics)

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Τζέι Αρ Χόλντεν (pics)

Ο βετεράνος άσος και νυν σκάουτερ των Σίξερς, βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συνομίλησε με τους Λούκα Μπάνκι και Ντράγκαν Σάκοτα.

Ενας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος το 2002 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ενωσης.

Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν είχε προπονητή τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην ομάδα και βοηθάει με τις γνώσεις του τον Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Χόλντεν, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σκάουτερ στους Σίξερς, έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ και συνομίλησε με τον πρώην προπονητή του, αλλά και με τον Ιταλό τεχνικό.

Η παρουσία του βετεράνου άσου ξύπνησε ευχάριστες μνήμες στους ανθρώπους της ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες: «Ο Τζέι Αρ Χόλντεν στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός «πρωταθληματικός» πρώην γκαρντ της ΑΕΚ και νυν διεθνής σκάουτερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, και είχε συνομιλία τόσο με τον Λούκα Μπάνκι, όσο και με τον πρώην προπονητή του, Ντράγκαν Σάκοτα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ