Καμπερίδης: «Πρέπει να επιβιώσουμε»

Καμπερίδης: «Πρέπει να επιβιώσουμε»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με το Λαύριο και τόνισε πως οι κυανέρυθροι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μείνουν στην Basket League.

Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στον στόχο του Πανιωνίου για την παραμονή της Basket League, υπογραμμίζοντας πως οι Νεοσμυρνιώτες θα κάνουν ότι μπορούν για να μείνει ο Ιστορικός στην κατηγορία και να μην υποβιβαστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να επιβιώσουμε

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται σε οριακό σημείο για την «μάχη» της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Βasket League και ύστερα από έναν μήνα διακοπής, όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε μόνο θετικά και όπως επιβάλλεται να κάνουμε, πρώτα ως μέλη αυτής της ομάδας και ως διάδοχοι της ιστορίας της και δευτερευόντως ως επαγγελματίες παίκτες.

Με όποια πίεση και άγχος να υπάρχουν, πρέπει να επιβιώσουμε και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι με το Λαύριο. Χρειάζεται «κρύο αίμα» και καθαρή σκέψη στην εκτέλεση των αποφάσεων μας και καρδιά πάθους.

Παίζουμε σε νέα έδρα και έχουμε δυο νέους συμπαίκτες στις θέσεις των ξένων. Με την επιστροφή του Βασίλη Φραγκιά, έχουμε δουλέψει σε νέα στοιχεία του παιχνιδιού. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει την τύχη στα χέρια του και πρέπει να την κρατήσει εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ