Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί μας έχουν χαλάσει τα σχέδια»

Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί μας έχουν χαλάσει τα σχέδια»

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως η ΑΕΚ έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στον Προμηθέα, παρά το γεγονός πως οι τραυματισμοί του έχουν χαλάσει τα σχέδια.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα και δήλωσε ενθουσιασμένος που η Ένωση θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο της.

Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στους τραυματισμούς στα ενδότερα της ομάδας και τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κίνητρο για νίκη απέναντι στους Πατρινούς, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση της βαθμολογίας της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Σίγουρα αυτό θα κρατήσει μέχρι την έναρξη του αγώνα. Από κει και πέρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Προμηθέας και δυστυχώς η προετοιμασία μας δεν ήταν όπως την περιμέναμε, καθώς οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια.

Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να πανηγυρίσουμε εμείς αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ