Καστρίτης: «Έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Καστρίτης: «Έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (04/03, 16.30 μ.μ.) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Άρης θα αγωνιστεί εκτός έδρας αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό (04/03, 16.30 μ.μ.) για τη 17η αγωνιστική της Betshop Basket League. Ο Γιάννης Καστρίτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, την πρώτη μετά τη διακοπή για την ομάδα του, τονίζοντας τα εξής:
«Επανερχόμαστε αύριο (04/03) στους αγώνες πρωταθλήματος, έπειτα από μια μακρά παύση ενός μήνα, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας μιας τέτοιας αναμέτρησης. Το σημαντικότερο όμως για εμάς στο παιχνίδι αυτό είναι να δούμε σε τι βαθμό και αν μας έχει επηρεάσει η διακοπή αυτή.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο, τη διάθεση και το κίνητρο που δούλεψαν οι παίκτες μας όλο αυτό το διάστημα, παρά την απουσία επίσημων αγώνων και θα θέλαμε όλη αυτή η προσπάθεια να αποτυπωθεί και πάνω στο παρκέ, αρχής γενομένης από αύριο μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε να για την επιστροφή μας σε αγωνιστικό ρυθμό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Οι κίτρινοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Δημήτρης Βεργίνης, που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να προφυλαχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ