Ζιάγκος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ζιάγκος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

O Βαγγέλης Ζιάγκος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι και σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν ισχυρό αντίπαλο και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και αήττητο στην Ελλάδα. Πλέον μάλιστα είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, αποδίδοντας εξαιρετικά μέσα στο παρκέ.

Εμείς θέλαμε αυτό το ματς να χρησιμοποιηθεί ως πιστοποίηση της σταθεράς ανοδικής πορείας μας μετά τη διακοπή. Νομίζω ότι η συνολική εικόνα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μας και το γεγονός ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, βάσει των αριθμών, φάνηκε ότι επιμέρους στόχοι που είχαμε θέσει δεν τους κατακτήσαμε στο 100%. Συγκεκριμένα στον τομέα του ελέγχου των λαθών και των αμυντικών μας ριμπάουντ προκειμένου να περιορίσουμε τους πόντους του Παναθηναϊκού, δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε.

Μάλιστα βάσει αριθμών δώσαμε 22 πόντους από λάθη και 22 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Για την προσήλωση τους και για τη συνέπεια τους σε καθημερινή βάση στον κοινό στόχο που έχει τεθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ