Καστρίτης: «Ικανοποιημένοι για την προσπάθειά μας»

Καστρίτης: «Ικανοποιημένοι για την προσπάθειά μας»

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε ότι έλειπε η τύχη από την ομάδα του στο τέλος και την ήττα από τους Ερυθρόλευκους.

Από τον Άξελ Τουπάν τα βρήκε και πάλι ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος όπως και στο μας της Χαλκίδας με την Κύμη, έτσι και δω, είδε τον Γάλλο φόργουορντ να τον πληγώνει ξανά με ένα του τρίποντο. Ο προπονητής του Αρη δήλωσε μετά το παιχνίδι πως: «δεν σκέφτηκα το τρίποντο από την γωνία. Είναι ποιοτικός παίκτης ο Τουπάν, σουτάρει με πολύ καλά ποσοστό ευστοχίας και στην Ευρωλίγκα. Τι να κάνουμε, είμαι μία φάση».

Αναφορικά με το παιχνίδι υποστήριξε: «σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κύλησε άσχημα για μας το πρώτο μέρος, επανήλθαμε, το πιστέψαμε, ήμασταν εκεί κι αν ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα».

Τέλος για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος για τον Άρη, δήλωσε ότι «ό,τι συμβαίνει σ’ ένα παιχνίδι είναι μάθημα για μας. Η ομάδα αποτελεί από παιδιά τα οποία θέλουν να δουλεύουν, συνεχώς βελτιώνονται, αυτό έγινε και στη διακοπή του Πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη συνέχεια και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ