Ο Άρης προτείνει ανεξάρτητη επιτροπή διαιτησίας για το πρωτάθλημα

Ο Άρης προτείνει ανεξάρτητη επιτροπή διαιτησίας για το πρωτάθλημα

Τα παράπονα για την ελληνική διαιτησία στην Basket League είναι πολλά και ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που πρωτοστατεί προτείνοντας τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής διαιτησίας.

Οι αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών και η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, μιας και πολλές ομάδες έχουν έντονα παράπονα από την ελληνική διαιτησία.

Μία από αυτές είναι και ο Άρης ο οποίος είχε εκφράσει και στο παρελθόν τα παράπονά του κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Σήμερα όμως το πήγε και ένα βήμα παραπέρα.

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Λίγκας, οι κιτρινόμαυροι δια του αντιπροσώπου τους και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, πρότειναν τη σύσταση μίας Ανεξάρτητης Επιτροπής η οποία να έχει τον έλεγχο της διαιτησίας, αλλά δεν θα εμπλέκεται με κανέναν τρόπο τόσο με την ΕΟΚ όσο και με την ΚΕΔ.

Η πρόταση όπως είναι λογικό αντιμετωπίζεται θετικά από πολλά μέλη της Λίγκας, αλλά για να προχωρήσει οποιαδήποτε οργανωμένη κίνηση θα χρειαστεί διεξοδική ανάλυση και μελέτη για το πότε και το πώς μπορεί να γίνει εφικτή και να λειτουργήσει η ιδέα αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ