«Χαμός» μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ!

«Χαμός» μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ειρωνεύτηκε τον Ολυμπιακό για το θέμα των διαιτητών, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να του απαντάει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Ερυθρόλευκοι δεν θα ανεχτούν άλλο αυτή την κατάσταση.

«Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Μάνο Παπαδόπουλο και τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, είχαμε στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ.

Ο παράγοντας του Τριφυλλιού ειρωνεύτηκε τους Ερυθρόλευκους για την επιθυμία τους να οριστούν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι σε δύο εβδομάδες, ενώ παράλληλα έθιξε και το θέμα των οφειλών προς τους παίκτες, με τον παράγοντα του Ολυμπιακού να τον εγκαλεί στην τάξη και να τονίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι το ματς του Κυπέλλου, αλλά η συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είναι συζήτηση αυτή για τους διαιτητές; Μπορεί σε καμία λίγκα να διαλέγει ο καθένας τους διαιτητές, που θέλει; Δεν είναι εγωιστικό αυτό; Να μην θέλει να παίξει με συγκεκριμένους διαιτητές; Ο Ολυμπιακός λέει ξεκάθαρα ότι αν έχει τους συγκεκριμένους διαιτητές, δεν παίζει. Και εγώ λέω: είναι εφικτό ο καθένας να θέλει τους διαιτητές του; Πιο εγωιστικό πράγμα από αυτό δεν υπάρχει. Πού έχει ξαναγίνει αυτό; Γιατί δεν μιλάτε για την Ευρωλίγκα, που εμείς φωνάζαμε πέρυσι; Έχετε καμία παρέμβαση στην διαιτησία στην Ευρωλίγκα;

Τους λέτε θέλουμε μόνο Σλοβένους ή μόνο Κροάτες ή μόνο Ρώσους; Λέτε δεν θέλουμε αυτούς ή θέλετε εκείνους; Σε ποια λίγκα του κόσμου έχει ξαναγίνει; Πού έχει ξαναγίνει να λέει ομάδα στο ημίχρονο φεύγω γιατί με αδικούν; Για αυτό υπάρχουν και οι νόμοι. Και θέλετε να μας πείτε ότι είστε οι αδικημένοι; Γιατί σε ένα ματς, όπου δεν ακούμπησε την μπάλα ο Ολυμπιακός, θεωρείτε ότι αδικήθηκε δύο φορές; Και μας απειλείτε ότι δεν θα ξανακατέβετε; Πες τε τα στην COSMOTE, που σας δίνει τα λεφτά και στους παίκτες σας, που τους χρωστάτε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απάντησε: «Μάνο ξεφεύγεις και λες γελοιότητες. Κόψε τις γελοιότητες αυτές. Κόψε τις γελοιότητες με τους Κινέζους διαιτητές. Δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ξανά για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους Προέδρους του και τα χρωστούμενα. Εσύ εδώ (σ.σ. ΚΕΔ) έχεις ξαναπεί να παίξουμε με ξένους διαιτητές; Δεν έλεγες όποιους θέλετε φέρτε; Τώρα τι άλλαξε; Εσείς βάζατε τον Μπερτομέου ντυμένο Χίτλερ πρωτοσέλιδο. Ποιος τον έβαζε; Η μάνα μου η συγχωρεμένη τον έβαζε; Μην λέτε εσείς ότι δεν προσπαθείτε να πιέσετε και να βάλατε διαιτητές που θέλετε. Και το ύφος καρδιναλίων το έχεις εσύ. Το πρόβλημα δεν είναι το ματς του Κυπέλλου. Είναι η συγκεκριμένη κατάσταση. Με τη συγκεκριμένη κατάσταση, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Για την διαιτησία δεν είναι η πρώτη φορά, που μιλάμε».

Μάλιστα, ο Μάνος Παπαδόπουλος εμμέσως πλην σαφώς εξαπέλυσε επίθεση και στους εκπροσώπους των Προμηθέα, Κύμης και Αρη, που εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία, αφήνοντας αιχμές για τη στάση τους. «… Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έχουν τόση αγωνία για τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ