ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Τζόουνς, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Τζόουνς, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση μεταμόσχευσης αρθρικού χόνδρου και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τον Τζαμάλ Τζόουνς θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο ΠΑΟΚ, με τον σοβαρό τραυματισμό του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ να δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον τεχνικό του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο 26χρονος το μεσημέρι της Τρίτης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση μεταμόσχευσης αρθρικού χόνδρου. Η επέμβαση έγινε από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ενώ ο Τζόουνς αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα με ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την επέμβαση του Τζόουνς, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 μήνες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Jamal Jones υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση μεταμόσχευσης αρθρικού χόνδρου, από τον χειρούργο ορθοπεδικό και υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Ο Jamal Jones αναμένεται να πάρει αύριο το απόγευμα εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και να ξεκινήσει την δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική για την επάνοδό του, περίοδο αποκατάστασης. Οι πτήσεις του σταματούν για λίγο καιρό. Του ευχόμαστε, ταχεία ανάρρωση, να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος για εντυπωσιακές πτήσεις».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ