Σλαφτσάκης: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Σλαφτσάκης: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Ο παίκτης του Άρη μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Κολοσσό, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου, στο «Nick Galis Hall», το Σάββατο (9/3, 15:45).

Μεταξύ άλλων ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως το ματς κόντρα στον Κολοσσό θα είναι πολύ δύσκολο και πως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο του προπονητή.

Παράλληλα τόνισε πως ζητούμενο είναι η επιστροφή στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν ο Άρης πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος παίκτης:

«Μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ κομβικό και παράλληλα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας και να διατηρήσουμε αυτό το σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κρίνουμε τον Κολοσσό, με βάση τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αυτό. Είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν ταλέντο στην επίθεση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τεράστια ζημιά», δήλωσε αρχικά.

«Από κει και πέρα, το ζητούμενο για μας και στόχος, όπως είχα γράψει πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι να επανέλθουμε στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να αποκτήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε, πριν από περίπου 40 μέρες. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Κολοσσό να πιστέψει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στον μεταξύ μας αγώνα», επισήμανε ο φόργουορντ του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ