Μπάνκι: «Χρειάζεται σοβαρότητα κόντρα στον Χολαργό»

Μπάνκι: «Χρειάζεται σοβαρότητα κόντρα στον Χολαργό»

Στο γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θα πρέπει να πάρουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα το παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι.

H AEK φιλοξενείται από τον Χολαργό για την 18η αγωνιστική της Basket League και ο Λούκα Μπάνκι σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι του κλειδί του αγώνα κόντρα στους νεοφώτιστους θα είναι η συγκέντρωση.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε τον Χολαργό ως την έκπληξη του πρωταθλήματος, χάρη στην δυναμική που παρουσιάζει ιδιαίτερα στις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός:

«Η αυριανή αναμέτρηση έρχεται σε μία καθοριστική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «8» του ΒCL. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε προετοιμαστεί όσο πιο καλά μπορούμε τηρουμένων των συνθηκών.

Ο Χολαργός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα τη χαρακτήριζα ως την έκπληξη του Πρωταθλήματος. Ειδικά στην έδρα του έχει κάνει τις περισσότερες επιτυχίες εφέτος και περιμένουμε αύριο να έχει υψηλή απόδοση. Το ρόστερ του διαθέτει πολύ ταλέντο και εμπειρία.

Από την πλευρά μας, πιστεύω, ότι το κλειδί στην αναμέτρηση είναι η συγκέντρωση, που θα έχουμε από την ώρα που θα πατήσουμε στο παρκέ. Χρειάζεται, επίσης, σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ