Παπαθεοδώρου: «Μείναμε συγκεντρωμένοι»

Παπαθεοδώρου: «Μείναμε συγκεντρωμένοι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη επί της Κύμης.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κύμη και στάθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταφέραμε και πετύχαμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με έναν αντίπαλο που είναι σε διαφορετική κατάσταση από ότι στον πρώτο γύρο. Οι εμφανίσεις που κάνει εντός κι εκτός έδρας το πιστοποιούν.

Μείναμε συγκεντρωμένοι στους βασικούς μας στόχους σε επίθεση και άμυνα, να μην δεχτούμε καλάθια στον αιφνιδιασμό αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα, όταν κάποια σουτ δικά μας που δεν ήταν από καλές επιλογές και που έδωσαν εύκολους πόντους.

Ελέγξαμε το επιθετικό τους ριμπάουντ που είναι κομμάτι που μπορεί να δώσει εύκολους πόντους στον αντίπαλο και ταυτόχρονα χαλάσαμε τη δημιουργία τους. Τα καταφέραμε σε μεγάλο διάστημα και πήραμε εξαιρετικό βαθμό.

Το μόνο μας πρόβλημα ήταν στο τέλος όταν η Κύμη έπαιξε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Εκεί δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε καλά και δεχτήκαμε αρκετούς πόντους.

Εκτελέσαμε όμως καλά τις επιθέσεις μας, πήραμε κάθε τι που μας έδωσε ο αντίπαλος, διαβάσαμε και εκτελέσαμε σωστά. Έτσι πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες, καλή συνέχεια στην Κύμη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ