Χρυσικόπουλος: «Αντιδράσαμε μετά την ΑΕΚ»

Χρυσικόπουλος: «Αντιδράσαμε μετά την ΑΕΚ»

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Κύμης στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας

O Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ μέσα στη Χαλκίδα πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση.

Αρχικά σχολίασε: «Σίγουρα ήταν μία ομαδική δουλειά και τα γεγονός ότι η διαφορά πήρε τέτοια έκταση οφείλεται στην καλή επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε 24 ασίστ και αυτό λέει πολλά, ενώ κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα, έβαλαν τα ελεύθερα σουτ και το παιχνίδι πήρε το δρόμο του.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αμυντική λειτουργία μας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου χάσαμε μόνο ένα αμυντικό ριμπάουντ ενώ η Κύμη είναι μία ομάδα που βασίζεται στο αθλητικό της παιχνίδι. Δεχθήκαμε 10 πόντους από αιφνιδιασμούς, αλλά η Κύμη σκοράρει περισσότερους γενικά, οπότε αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο του αγώνα»

Για το γεγονός ότι έκανε ατομικό ρεκόρ με τους 29 πόντους που πέτυχε: «Ήταν νομίζω η κορυφαία μου επιθετική βραδιά, αλλά αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο η νίκη της ομάδας.

Το γεγονός ότι μετά το αγώνα με την ΑΕΚ αντιδράσαμε είναι θετικό, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ