Μπάνκι: «Είχαμε συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Μπάνκι: «Είχαμε συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην αμυντική λειτουργία και τη συνέπεια της ομάδας του

Ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από τη συνέπεια των παικτών του και φυσικά από τη νίκη τους επί του Χολαργού. Μετά το τέλος του ματς τόνισε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Ακριβώς, όπως έπρεπε για να κερδίσουμε στο γήπεδό της μια ομάδα που όταν αγωνίζεται εντός έδρας πιάνει υψηλή απόδοση. Υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο.

Γιατί προηγήθηκαν δυνατά ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ γεγονός που καθιστούσε το έργο μας δύσκολο. Είχαμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και ενέργεια από το ξεκίνημα του ματς. Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε το μυαλό μας και δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

Βρήκαμε όμως τις λύσεις από την άμυνα μας. Στην επίθεση παρά την πίεση που μας έβαλε ο Χολαργός είχαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του Γιανκοβιτς μας υποχρέωσε να αυξήσουμε την πίεση πάνω του. Αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε τον στόχο μας.

Γενικά κάναμε πολύ καλή δουλειά για να ξεπεράσουμε την διαφορά στα ριμπάουντ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χολαργό, αντέδρασε στο παιχνίδι και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται εδώ! Εμείς είχαμε την ίδια αμυντική προσήλωση στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα κυρίως στην δεύτερη περίοδο, αλλά συνολικά ελέγξαμε το ματς και φτάσαμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ